Akumulatorski vrtni stroji
En akumulator za vse stoje*

Enostavno zamenjajte akumulator med različnimi stroji – trimerjem, pihalnikom, žago ali škarjami za živo mejo, in nadaljujte z delom.

* Za akumulatorske verižne žage se naj vedno uporablja BLi20/BLi200

Enostavna uporaba

Vsak produkt iz akumulatorske serije je enostaven za uporabo, lahek in zasnovan tako, da zagovalja večje udobje in produktivnost.

Brez hlapov. Manj hrupa.

Akumulatorski motorji Husqvarna nudijo zmogljivost bencinskih strojev, brez škodljivih emisij in uporabe goriva.


Akumulatorski stroji Husqvarna. Vklopite in pričnite z delom.

Serija akumulatorskih strojev Husqvarna se odlikuje z močjo, vzdržljivostjo in intuitivno obliko, ki jih lahko pričakujete samo od Husqvarne. Zagotavlja udobje in zmogljivost za praktično vsako delo – od občasne uporabe, do celodnevne in vsakodnevne rabe. 

Polnjeni z učinkovitostjo in udobjem

Akumulatorski motorji Husqvarna nudijo zmogljivost bencinskih motorjev, vendar brez izpušnih plinov in s precej nižjim nivojem tresljajev. Zamenljivi akumulatorji omogočajo hitro menjavo praznega akumulatorja s polnim in tako preprečujejo nepotrebne prekinitve med delom.
Tiho delo. Odlični rezultati.

Pri uporabi naših akumulatorskih strojev vas ne bo navdušilo samo čisto delo brez neposrednih emisij in minimalne zahteve po vzdrževanju, ampak tudi zadovoljstvo ob delu s skoraj neslišnimi motorji. Nivo hrupa naših akumulatorskih strojev je nižji do 13 dB(A) v primerjavi z bencinskimi stroji.

En akumulator za vse stroje *

Naš širok izbor visoko učinkovitih ročno vodenih strojev je voden s pomočjo zmogljivih Li-ionskih akumulatorjev, izdelanih za zahtevno in redno uporabo. Hitro polnjenje in še hitrejša menjava akumulatorja ter kompatibilnost akumulatorjev z vsemi akumulatorskimi stroji dodatno olajšajo delo. 

* Za akumulatorske verižne žage se naj vedno uporablja BLi20/BLi200
Naši akumulatorji. Vaša uspešnost.

Akumulatorji in polnilne postaje Husqvarna so zasnovani tako, da zagotavljajo maksimalno fleksibilnost, udobje in produktivnost. In s široko paleto možnosti uporabe so idealna izbira za vsako delo – od enostavnih in kratkih opravil z manjšim akumulatorjem, vse do celodnevnih in zahtevnih nalog, ki zahtevajo delo z nahrbtnim akumulatorjem.