Čiščenje

CENIK 2024


Visokotlačni čistilniki

Naši visokotlačni čistilniki ponujajo kakovostno in intuitivno delovanje, ki ga pričakujete od Husqvarne. Vsak model je optimiziran za maksimalno učinkovitost čiščenja in je zasnovan za odlično uporabniško izkušnjo. Pametne funkcije vrtenja, hitre povezave, trpežne kovinske črpalke, kolesa z dobrim oprijemom in daljše cevi so nekatere od številnih funkcij, ki vam pomagajo doseči popoln rezultat.


Sesalniki za mokro in suho sesanje.

Sesalniki za mokro in suho sesanje Husqvarna nudijo robustno zmogljivost in trpežnost, ki ju potrebujete za odstranjevanje umazanije, prahu, razlite tekočine in ostankov. Zaradi visoke zmogljivosti, intuitivnih elementov za upravljanje, vsestranskosti (ne samo zaradi velike izbire priključkov), pametnega shranjevanja in enostavnega transporta so ti stroji dobro pripravljeni na vsakodnevno zahtevno čiščenje kot tudi druge namene uporabe, kot je uporaba skupaj z električnim orodjem.

Moč vode s preciznostjo in učinkovitostjo

Naši visokotlačni čistilniki vam ponujajo popolno kvaliteto in intuitivno delovanje, kot ju pričakujete od Husqvarne. Osvežite in očistite svoja vozila, vrt, zidove, kamnite nastavitve ali teraso – visokotlačni čistilniki Husqvarna so pripravljeni za delo na katerikoli zunanji površini kjer se zbirata prah in umazanija.

Dodajte celotni asortiman dodatne opreme in si zagotovite popoln nadzor nad čiščenjem.

Ista moč. Vedno znova.

Vsi Husqvarnini sesalniki so izdelani z notranje in zunanje strani, kar omogoča izjemno zmogljivost. Z robustno zasnovo in učinkovito turbino, bo vaš stroj ohranil svojo moč in vzdržljivost – ter vam znova in znova pomagal pri opravljanju dela.

Celoten asortiman

Vsi visokotlačni čistilniki Husqvarna so bili zasnovani za maksimalno zmogljivost čiščenja in visoko vzdržljivost. Izkušnje uporabnikov so bile skrbno in namensko zasnovane, z radodarnimi dolžinami cevi, hitrimi povezavami in funkcijami, ki preprečujejo zapletanje cevi.

Odlična okretnost.

Zavoljo velikih in robustnih koles je sesalnik stabilen na vsakih tleh. Majhni kolesi se obračata za 360°, kar pripomore k odlični okretnosti.

Kovinska črpalka

Črpalka je izdelana iz kovine, kar zmanjša tveganje poškodb in zagotavlja daljšo življenjsko dobo vašega izdelka.

Uporabnost

Zaradi različnih funkcij in dodatkov se lahko sesalniki uporabljajo za različne namene.

Dolga in fleksibilna cev

Daljša in izredno fleksibilna cev vam olajša delo in zmanjša tveganje zapletanja.

Robustna zasnova

Notranjost sesalnika je izdelana na podlagi robustne zasnove, ki je primerna tako za zahtevnejšo uporabo v zaprtih prostorih kot na prostem.

Enostavna uporaba

Kabel, cev, šobe in priključki so hitro in enostavno povezani za hitro uporabo.

Uporabniku prijazen

Zaradi različnih funkcij, kot je pametno shranjevanje, filtrirane vrečke iz flisa, pralni poliestrski filter, so sesalniki enostavni za uporabo.