Motorne kose


Motorne kose Husqvarna

Vse kose Husqvarna so izdelane, da delo opravite učinkovito in so enostavne za prenašanje in uporabo. Enostavno jih prilagodite vašim potrebam – nudimo veliko praktičnih funkcij in dodatkov, ki jih lahko izberete.


CENIK 2024Manj vpliva na okolje

Skupaj imamo moč, da se zmanjša naše obremenjevanje okolja. Husqvarna motorne kose so opremljene z edinstvenim X-  Torq® motorjem. To vam bo pomagalo zmanjšati emisije izpušnih plinov do 75 % in bo povečalo  izkoristek goriva do 20%.

Večina kos Husqvarna ima samodejno povratno stop stikalo. To pomeni, da se stikalo za zaustavitev avtomatsko vrne v začetni položaj za lažji zagon, ko ste zaustavili motor. Na ta način bo vaš stroj vedno pripravljen za zagon, ko boste vi želeli.

Ergonomija za vaše udobje

Z motorno koso iz Husqvarne bo vaše delo uravnoteženo in udobno. Na primer – vodilni ročaj je nastavljiv in ergonomsko  zasnovan za učinkovito rabo. Vaš motorna kosa je opremljena tudi z dolgo gredjo, da boste lahko dosegli, kamor boste želite.
En stroj za vse namene

Glede na to, za kateri model se odločite, je Husqvarna motorna kosa lahko vsestranski partner, vedno pri roki. Učinkovita kosilna glava zagotavlja dobre rezultate in jo lahko enostavno prilagodite tako, da spremenite tip rezila, odvisno od naloge – od finega obrezovanja do težkega dela na grobem terenu. S pomočjo  magnetnega držala zatiča lahko zamenjate rezilo na varen, hiter in enostaven način.