Verižne žageVerižne žage Husqvarna


Naš asortiman obsega vse, od manjših modelov za domačo občasno rabo do velikih in robustnih profesionalnih žag, kakor tudi žag za sečnjo, kleščenje in pripravo kurjave. Motorna žaga Husqvarna je partner na katerega se lahko zanesete v vseh pogojih dela.CENIK 2024


Verižna žaga za vaše potrebe

Moč, zmogljivost in oblika, ki ustrezajo vašim tudi najstrožjim zahtevam.

Smart start

S kombiniranim start/stop stikalom in SmartStart® funkcijo stroj brez težav zaženete kadar vi želite.

Mislite na naravo

X-TORQ® motorji zelo učinkovito izgorevanje in tako zmanjšujejo nivo izpušnih plinov.Brez obremenitev na okolje

Za nas je samoumevno – medsebojna skrb za naravo je naša prednostna skrb. Skupaj imamo moč, da zmanjšamo obremenitev  okolja. nature Motorne žage Husqvarna se ponašajo z edinstveno motorno tehnologijo X-TORQ®, ki omogoča manjšo porabo goriva in tako zagotavlja manše emisije izpušnih plinov v skladu z najstrožjimi svetovnimi predpisi in zahtevami.
Vsestranska in varna uporaba

Zavedamo se, da pomeni varno in sigurno delo v gozdarstvu vse. Husqvarna motorne žage vam omogočajo, da delate varno in fleksibilno in samozavestno v vseh pogojih dela.

S kombiniranim čok/stop stikalom je zagon žage enostavnejši saj preprečuje, da bi ob zagonu “zalili” motor.  Zahvaljujoč centrifugalnemu sistemu čiščenju zraka se obraba motorja zmanjša, intervali za čiščenje filtra zraka pa se podaljšajo. SmartStart® pa pomeni, da se upor na zaganjalno vrvico zmanjša do 40%. Vse te funkcije pa vam omogočajo hiter zagon stroja z najmanjšim naporom.X-Torq®

Zagotavlja manjšo porabo goriva in nizek nivo emisij, ki ustreza najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih širom sveta.

Avtomatski uplinjač – AutoTune

AutoTune zagotavlja optimalno moč motorja z avtomtsko nastavitvijo motorja.
Ni izgube časa z nastavljanjem uplinjača. Sistem nastavitve upošteva različne tipe goriva, nadmorsko višino, vlažnost zraka, različne temperature in zamašen filter zraka.

TrioBrake™

TrioBrake™ zavora se lahko aktivira samodejno s pomočjo vztrajnostnega (inercijskega) mehanizma ob povratnem udarcu ali ročno z levo roko na sprednjem ročaju ali ročno z desno roko na zadnjem ročaju.

Enostavna za zagon

Kombinirano start/stop stikalo, Smart Start® in črpalka goriva zagotavljajo zelo lahek zagon žage.