Prekopalniki/ Kultivatorji


Prekopalniki Husqvarna

Ne glede na to ali morate prekopati travnate površine ali pripraviti grede za setev, ima Husqvarna ustrezen prekopalnik za vas. V našem asortimanu imamo prekopalnike z dvema sistemoma namestitve rezil – spredaj in zadaj nameščena rezila. Prekopalniki z zadaj nameščenimi rezili se uporabljajo za prekopavanje zbite zemlje in površin poraslih s travo. Prekopalniki s spredaj nameščenimi razili pa se uporabljajo za lažja dela, kot je priprava gredic za rože in gred na vrtu.


CENIK 2024Enostaven zagon in rokovanje

Zahvaljujoč lahkemu zagonu in motorjem z visečimi ventili  lahko uporabljate vaš prekopalnik kadarkoli želite. Prav tako so izjemno enostavni z rokovanje, so zelo okretni in lahki za transportiranje in shranjevanje. Z udobnimi ročaji in dobro namešlčenimi krmilnimi elemnti je delo lahko, tudi v najtrši prsti. Velika kolesa za vožno pa zagotavljajo dober vlek na vseh površinah.Enostavno manevriranje v vseh pogojih

Naši prekopalniki vam zagotavljajo varno, udobno in stabilno delo. Proziutež poveča pritisk na kolesa in tako izboljša ravnotežje. Ščitnik pa usmerja zemljo in ostali material, ki jga izmečejo rezila vstran od vas.
Trpežne komponente

Vsi prekopalniki Husqvarna so izdelani za trdo delo. Motorji in prenosni sistemi so pa izdelani za dolgoletno intenzivno delo.