Robotske kosilnice


Husqvarna Automower® – Vodilna na trgu robotskih kosilnic

Husqvarna Automower® je vaš pameten in zanesljiv partner na vrtu vodilnega svetovnega proizvajalca robotskih kosilnic. Noč in dan, v dežju ali v soncu tiho kosi vašo travo in vam zagotavlja popolno pokošeno trato vsak dan, da se lahko vi posvetite drugim opravilom.

PRED NAKUPOM NAS POKLIČITE ZA BREZPLAČEN OGLED VAŠEGA TERENA
041/983-582 ALI PIŠITE NA info@jurca.si
Kompleksna trata. Popolni rezultati.

Robustna in zanesljiva, robotska kosilnica Husqvarna Automower® premaguje zahtevne površine s popolnimi rezultati košnje. Enostavno navigira preko kompleksnih površin, premaguje ozke prehode, kljub dežju, in obvladuje naklone ter zagotavlja zmeraj perfektno pokošeno trato – z najmanjšo interakcijo.


Tihe noči

Presenečeni boste kako hitro boste pozabili na svojo kosilnico Husqvarna Automower®. Komaj jo boste opazili, ko se bo vozila po vašem vrtu ter hitro, tiho in učinkovito opravljala svoje delo. Brez hrupa, brez emisij – samo zavidanja vredna trata.
Koncept robotske košnje za čudovito trato

Husqvarna Automower® kosi vašo trato med tem, ko vi počivate. Dela ponoči in v dežju, rezultati košnje pa so popolni – tudi na zahtevnih kompleksnih površinah. Odkrijte boljši način do lepše trate. 


Popolna košnja na naklonih

Funkcijsko izboljšan vlek in nižja teža omogočata robotski kosilnici Husqvarna Automower®, da z lahkoto premaguje naklone do 45% (24°).

Sosedom prijazna kosilnica

Z nivojem hrupa samo do 58 dB(A), lahko Automower® brez skrbi dela ob vsakem času, ne da bi motil vaše sosede.

Naj bo vrt kompleksen

S pomočjo premagovanja prehodov in naklonov, bo Husqvarna Automower® kos vsem vrtovom, ne glede na zapletenost ali zahtevnost terena.