Robotske kosilnice

Husqvarna Automower® – Vodilna na trgu robotskih kosilnic

Husqvarna Automower® je vaš pameten in zanesljiv partner na vrtu vodilnega svetovnega proizvajalca robotskih kosilnic. Noč in dan, v dežju ali v soncu tiho kosi vašo travo in vam zagotavlja popolno pokošeno trato vsak dan, da se lahko vi posvetite drugim opravilom.


CENIK 2024


PRED NAKUPOM NAS POKLIČITE ZA BREZPLAČEN OGLED VAŠEGA TERENA
041/983-582 ALI PIŠITE NA info@jurca.si


Kompleksna trata. Popolni rezultati.

Robustna in zanesljiva, robotska kosilnica Husqvarna Automower® premaguje zahtevne površine s popolnimi rezultati košnje. Enostavno navigira preko kompleksnih površin, premaguje ozke prehode, kljub dežju, in obvladuje naklone ter zagotavlja zmeraj perfektno pokošeno trato – z najmanjšo interakcijo.

Tihe noči

Presenečeni boste kako hitro boste pozabili na svojo kosilnico Husqvarna Automower®. Komaj jo boste opazili, ko se bo vozila po vašem vrtu ter hitro, tiho in učinkovito opravljala svoje delo. Brez hrupa, brez emisij – samo zavidanja vredna trata.

Koncept robotske košnje za čudovito trato

Husqvarna Automower® kosi vašo trato med tem, ko vi počivate. Dela ponoči in v dežju, rezultati košnje pa so popolni – tudi na zahtevnih kompleksnih površinah. Odkrijte boljši način do lepše trate. Popolna košnja na naklonih

Funkcijsko izboljšan vlek in nižja teža omogočata robotski kosilnici Husqvarna Automower®, da z lahkoto premaguje naklone do 45% (24°).

Sosedom prijazna kosilnica

Z nivojem hrupa samo do 58 dB(A), lahko Automower® brez skrbi dela ob vsakem času, ne da bi motil vaše sosede.

Naj bo vrt kompleksen

S pomočjo premagovanja prehodov in naklonov, bo Husqvarna Automower® kos vsem vrtovom, ne glede na zapletenost ali zahtevnost terena.