Snežne freze


Snežne freze Husqvarna

Zahvaljujoč dvo-stopenjskem polž/ventilator sistemu, električnemu zagonu, variabilni hitrosti in kolesom z grobim profilom boste vedno pripravljeni na najtežje zimske izzive – ne glede na to  kakšna razmere so na vašem območju.CENIK 2024

Dobri rezultati tudi pri čiščenju trdega in zbitega snega

Ne skrbite, če snega ne boste mogli počistiti takoj, ko zapade. Dvo-stopenjski sitem z lahkoto odmeče tudi trd in zbit sneg. Polž namreč sneg zmelje in ga nato podaja naprej do ventilatorja, ki ga potem izmeče skozi izmetni kanal. S pomočjo variabilno nastavljive hitrosti bo zmogljivost stroja vedno konstantna.


Enostavno manevriranje v vsakem vremenu

Spolzke površine ali poledica? Snežne freze Husqvarna so opremljene s pnevmatikami z zelo grobim profilom, ki vedno zagotavljajo dober oprijem.

Ročice in ostalni krmilni elementi so nameščeni tako, da jih je moč enostavno doseči. Greti ročaji pa vam bodo skupaj z električnim zagonom zelo olajšali delo tudi v najbolj krutih zimskih razmerah.
Enostaven zagon v hladnem vremenu

Nizke temperature zelo hitro uničijo akumulator. Zahvaljujoč našem zagonskemu sistemu vam za to ne bo potrebno več skrbeti. Vašo snežno frezo Husqvarna enostavno priključite s podaljškom na vtičnico in pritisnete na gumb za zagon.