Snežne freze


Snežne freze Husqvarna

Zahvaljujoč dvo-stopenjskem polž/ventilator sistemu, električnemu zagonu, variabilni hitrosti in kolesom z grobim profilom boste vedno pripravljeni na najtežje zimske izzive – ne glede na to  kakšna razmere so na vašem območju.

Dobri rezultati tudi pri čiščenju trdega in zbitega snega

Ne skrbite, če snega ne boste mogli počistiti takoj, ko zapade. Dvo-stopenjski sitem z lahkoto odmeče tudi trd in zbit sneg. Polž namreč sneg zmelje in ga nato podaja naprej do ventilatorja, ki ga potem izmeče skozi izmetni kanal. S pomočjo variabilno nastavljive hitrosti bo zmogljivost stroja vedno konstantna.


Enostavno manevriranje v vsakem vremenu

Spolzke površine ali poledica? Snežne freze Husqvarna so opremljene s pnevmatikami z zelo grobim profilom, ki vedno zagotavljajo dober oprijem.

Ročice in ostalni krmilni elementi so nameščeni tako, da jih je moč enostavno doseči. Greti ročaji pa vam bodo skupaj z električnim zagonom zelo olajšali delo tudi v najbolj krutih zimskih razmerah.
Enostaven zagon v hladnem vremenu

Nizke temperature zelo hitro uničijo akumulator. Zahvaljujoč našem zagonskemu sistemu vam za to ne bo potrebno več skrbeti. Vašo snežno frezo Husqvarna enostavno priključite s podaljškom na vtičnico in pritisnete na gumb za zagon.